Δραστηριότητες

Η Κύθνος είναι γνωστή για τις μοναδικές παραλίες που διαθέτει, οι οποίες αγγίζουν τον αριθμό 100 και η κάθε μία προσθέτει τη δική της πινελιά στην παραδοσιακή μορφή του νησιού.
Τι και αν περπατήσεις στα μονοπάτια της, τι και αν απολαύσεις το δροσερό της αεράκι, η Κύθνος θα είναι ένα κομμάτι στη λίστα με τα ομορφότερα ταξίδια σας. Οι κύριες δραστηριότητες είναι πεζοπορία και κατάδυση και πραγματικά αξίζει να τις ζήσετε όσο βρίσκεστε στο νησί.

Πεζοπόροι στην Κύθνο

Πεζοπορία

Για τους λάτρεις της φύσης...

Για τους λάτρεις της φύσης και των μονοπατιών, η πεζοπορία είναι ο ιδανικός τρόπος άθλησης και ταυτόχρονα εξερεύνησης του νησιού. Επιλέξτε τις διαδρομές που ανταποκρίνονται στα γούστα σας και δημιουργήστε κάθε ημέρα ξεχωριστές στιγμές εκγύμνασης και διασκέδασης. Μην παραλείψετε να κρατάτε μαζί σας φωτογραφική κάμερα, διότι το τοπίο στο απέραντο γαλάζιο θα σας συνεπάρει.

Κατάδυση στην Κύθνο

Κατάδυση

Για τους λάτρεις της θάλασσας...

Αν πάλι είστε λάτρεις της θάλασσας, η κατάδυση είναι μία εξαιρετική επιλογή, μιας και ο βυθός της Κύθνου είναι ιδιαίτερα πλούσιος και προσελκύει κάθε χρόνο αμέτρητους ταξιδιώτες για να τον ανακαλύψουν. Κάντε αυτό το μοναδικό δώρο σε εσάς και τους αγαπημένους σας και κρατήστε κάθε ανάμνηση ζωντανή με ένα κοχύλι ή βότσαλο από την πανέμορφη Κύθνο.